Miskolci Újrahasználati Központ

Miskolci Újrahasználati Központ

A környezettudatosság elvének szem előtt tartásával kialakított Miskolci Újrahasználati Központ (a továbbiakban: MÚK) olyan létesítmény, ahol a lakosságnak lehetősége nyílik arra, hogy az alábbiakban meghatározásra kerülő használt, már feleslegessé vált, de használatra még alkalmas tárgyait, eszközeit, berendezéseit elhelyezhesse abból a célból, hogy ezek a tárgyak lehetőség szerint mások által felhasználásra kerülhessenek. A MÚK-ba természetes személyek adhatnak le tárgyakat és a leadott tárgyak bárki által elvihetők.

Behozatal

MÚK-ba behozható tárgyak listája:

  • jó állapotú lakberendezési tárgyak, bútorok,
  • jó állapotú sporteszközök pl. kerékpár, labda, roller stb.,
  • jó állapotú konyhai eszközök,
  • jó állapotú könyvek,
  • feleslegessé vált, de még biztonságosan használható (nem elektromos) eszközök,
  • minden olyan egyéb tárgy, eszköz, amely a háztartásokban feleslegessé vált, de más személy által még a mindennapi élet során használható.
  • Hangsúlyozandó, hogy a központ elektronikai termékeket nem vesz át.
  • A tárgyakat lehetőség szerint még használható, sérülésmentes állapotban szükséges leadni.

A MÚK-ba természetes személyek adhatnak le tárgyakat. A lakos nyitvatartási időben vagy előzetes értesítés útján bármikor, a +36 46 200 327 telefonszámon időpontot kérve, személyesen elvégezheti a beszállítást a MiReHu Nonprofit Kft. 3527 Miskolc, József Attila utca 65. szám alatt található székhelyére. Továbbá egyedi igény esetén, előzetes időpontegyeztetést követően, a MiReHu Nonprofit Kft. – a házhoz menő lomtalanításhoz hasonló módon – Miskolc területén elszállítja a leadni kívánt tárgyakat.

A MÚK elérhetősége

Cím: 3527 Miskolc, József Attila utca 65.
Telefonszám: +36 21 3500 035

https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/

Elvitel

A MÚK-ba behozott és a MiReHu Nonprofit Kft. által átvett tárgyak, eszközök kihelyezésre kerülnek a MÚK bemutatóterének polcaira. A kihelyezett tárgyak, nyitvatartási időben bárki által elvihetők az irányadó darabszám korlátozás és a jelképes díjtétel függvényében.

Kérjük tekintsék meg galériánkat